Top trendovi baby soba u 2016.

Čekate prinovu (ili je možda već i stigla), a baby soba je još puna kutija od useljenja?

Iako će za bebu sada biti najvažnije da su uz nju njeni veliki ljudi, nije na odmet da da vrijeme koje sa svojim najmanjim provedete doma bude u modernom i lijepom interijeru, zar ne?

U nastavku izdvajamo top trendove za uređenje soba za bebe u 2016. godini!

Pastelne boje

Pastelne nijanse vraćaju se na velika vrata. Ove godine baby roza, svijetlo plava, lagano zelena ili lila odličan su izbor. Osim što su preslatke, ovakve nježne nijanse jednako dobro pristaju i u sobe za curice i za dečka pa s uređenjem možete krenuti čak i ako još ne znate spol djeteta.

Dječiji krevetFoto: Jo Ferguson

Dječji krevetići s karakterom

Kolijevke i krevetići odavno nisu samo nužni komad namještaja. Čak i ako u ostatak prostorije niste uložili puno truda, izborom pravog statement krevetića sobu ćete odmah podići na svjetsku razinu.

Dječija koljevka

 

 

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten and the future worth living for.”     

P. Picasso

Prirodno drvo

Svjesni neželjenih utjecaja svuda oko nas želimo da sve što okružuje našu djecu bude što je moguće prirodnije. Bez ikakvih dodataka, prirodno drvo djeluje toplo i veselo, a u kombinaciji sa svijetlim bojama zadržava nježnu notu cijele sobe. Bilo da se radi o kolijevci, svjetiljci ili stoliću, svakako pronađite mjesto i za komad prirodnog drva.

Drveni krevetFoto: SEVENCOUCHES

Crno bijeli svijet

Kao i u svim drugim prostorijama, crno-sivo-bijele kombinacije našle su se u dječjim sobama svjetski poznatih beba. Osim što su jako efektne, odličan su izbor za sve novopečene roditelje koji žele unisex sobu za svoju bebu.

Crno bijela stolica

 

Leti, leti… AVION!

Ove godine sve što doleti u sobu Vaše bebe, dobrodošlo je! Bilo da se odlučite za avione, helikoptere, rakete ili balone – dobro ste odlučili. Ovi će motivi biti odlični kao leteće igračke iznad krevetića s kojima će se male rukice rado igrati, no i tapete ili posteljina s ovim uzorkom odličan su izbor.

Dječija sobaFoto: Ashley Martin via The Handmade Home

 

Bez obzira na trendove, na kraju je ipak najvažnije da dječja soba bude mirno, ali i veselo okruženje za bebu gdje će stvarati i upijati svoje prve uspomene.

Jeste li pronašli trend koji će pronaći put u Vašu baby sobu ili ste se pak odlučili za neku klasičniju varijantu? Tražite novi, veći dom za svoju obitelj? Posjetite Prvi Kvadrat