TOP razlozi zašto objava oglasa na PRVOM KVADRATU povećava vjerojatnost prodaje nekretnine

Prodaja nekretnine može biti dugotrajan i kompliciran proces te često bezuspješan.

Zbog digitalnog doba, potraga za nekretninom nikad nije bila lakša i dostupnija te tako sve veću pažnju kupaca dobivaju portali za kupoprodaju nekretnina.
No, iako postavljanje oglasa na portalima za nekretnine povećava vjerojatnost prodaje nekretnine, valja pripaziti gdje se oglašava. Potvrđeno pozitivnim iskustvima mnogobrojnih stručnjaka iz područja nekretnina ali i „običnih“ ljudi, oglašavanje na oglasniku za nekretnine Prvi Kvadrat donosi iznimno pozitivne rezultate. Upravo uz pomoć Prvog Kvadrata brojni korisnici su lako i brzo uspjeli prodati svoju nekretninu. A evo i zašto:

1. Prvi Kvadrat je, prije svega, specijaliziran oglasnik isključivo za nekretnine

Brojni stručnjaci za kupoprodaju nekretnina ističu važnost okruženja u kojemu potencijalni kupci traže nekretnine. Naime, oni ističu kako korisnički doživljaj nije jednak na oglasnicima na kojemu se kupuje i prodaje sve. Puno veću vjerojatnost za prodaju nekretnina imaju isključivo oglasnici koji su specijalizirani za jednu domenu. Prvi Kvadrat je upravo takav oglasnik – fokusira se samo na kupoprodaju nekretnina. Brojni korisnici na portalu također ističu svoje pozitivno iskustvo u kojemu posebno ističu specijaliziranost kao glavni benefit portala u odnosu na ostale. Prema njihovim iskustvima, s portala Prvi Kvadrat dobivali su najčešće ozbiljne upite potencijalnih kupaca koji su zaista bili zainteresirani za kupnju. To im je uvelike pomoglo kod procesa prodaje nekretnine.

2. Jednostavan je za korištenje i u potpunosti pregledan

Ono što je također bitno za brojne korisnike, Prvi Kvadrat je iznimno jednostavan za korištenje i predaju oglasa. U svega par klikova mišem moguće je predati oglas, a za sve one kojima je internetsko pretraživanje nekretnina jednostavno prekomplicirano, Prvi Kvadrat objavio je i tutorijal. Tutorijal daje upute za svaki korak kako bi svi korisnici maksimalno iskoristili prednosti koje nudi portal i bez puno muke postavili svoj oglas za prodaju nekretnine. Pozitivno iskustvo korisnika vezano je i uz potpunu preglednost portala zbog koje je predaja oglasa iznimno jednostavna i brza.

3. Svim oglašivačima dostupni su mnogobrojni inovativni alati

Prvi Kvadrat nudi čak 16 dodatnih opcija opisa nekretnine čime korisnicima koji su u potrazi za idealnim domom, maksimalno pojednostavljuje i ubrzava potragu. Detaljnim informacijama o nekretnini koja se oglašava, povećava se vjerojatnost prodaje te se sam oglas čini privlačnijim. Osim dodatnih filtera, Prvi Kvadrat nudi i opciju Moj Agent te pretragu nekretnina na interaktivnoj karti što sve više privlači nove korisnike koji su u potrazi za novim domom. Prvi Kvadrat jedini nudi i opciju „Crtaj poligon na mapi“. To znači da svi koji kupuju nekretninu imaju naprednu mogućnost pregleda nekretnina i to isključivo na području koje njih zanima. Dovoljno je iscrtati na mapi područje koje im je zanimljivo, te se odmah na toj lokaciji pokažu svi oglasi nekretnina na prodaju. Pretraga je tako brža, jednostavnija i potpuno personalizirana, što je korisnicima jako bitno.

4. Prvi Kvadrat nudi i dodatno oglašavanje nekretnina na društvenim mrežama

Prvi Kvadrat tako osim klasične objave oglasa na portalu, oglašivačima nudi i objavu oglasa na društvenim mrežama, što je u današnje vrijeme vrlo bitno. Dodatna promocija nekretnine koja se prodaje moguća je na njihovom Facebooku ili Instagramu, što povećava vjerojatnost prodaje te omogućava da što veći broj korisnika pregleda određeni oglas. Dodatnu prednost pred ostalim oglasnicima za nekretnine je i blog sa zanimljivim informacijama o nekretninama i kvaliteti življenja, kao i savjetima o kupnji ili prodaji nekretnina.


Izvor: https://www.jutarnji.hr/Promo/5-razloga-zasto-objava-oglasa-na-prvom-kvadratu-povecava-vjerojatnost-prodaje-nekretnine/7670943/