Kako samostalno oglasiti i prodati nekretninu?

Prodaja nekretnine nije brz proces.

Svi oni koji su prošli to iskustvo, znaju da se radi o dugotrajnoj aktivnosti od koje bi se u određenom trenutku najradije odustalo pa se zato najčešće okreće traženju usluga tvrtki, agencija ili oglasnika. Zbog trajanja i troškova koje kupoprodaja nekretnine donosi, nameće se pitanje o samostalnom vođenju prodaje, bez posredništva i provizija.

Samostalno oglašavanje i vođenje prodaje ili iznajmljivanja nekretnine ne mora nužno biti težak zadatak. Prvi Kvadrat je specijalizirana platforma za oglašavanje prodaje i najma svih vrsta nekretnina pruža moderno sučelje i sofisticirane funkcije objave kao i pretrage oglasa. Oglašivačima se nudi oglašavanje po povoljnoj cijeni s atraktivnim oglasom koji treba sadržavati fotografije visokog standarda i jezgrovit opis, a pregršt funkcija najnovijih tehničkih dostignuća omogućit će potencijalnim kupcima jednostavno i brzo filtriranje nekretnina.

Uz to, Prvi Kvadrat kreira sadržaj na portalu koji nudi savjete, ideje, novosti i ostale informacije iz svijeta nekretnina te one koje će vam pomoći da svoju nekretninu prodate u što kraćem roku.

Pitate se kako funkcionira oglašavanje na Prvom Kvadratu? 3 jednostavna koraka dovoljna su za objavu oglasa u kojem se potencijalni kupac obraća direktno vama, bez posredništva. 

  1. Korak: BESPLATNA REGISTRACIJA

Potrebno je  besplatno se registrirati na web stranici https://prvikvadrat.hr/ putem e-mail adrese, Facebook ili Google profila, te odabrati korisničko ime i lozinku.

  1. Korak: UNOS PODATAKA, OPISA I FOTOGRAFIJA

Po dovršetku registracije, slijedi ispunjavanje osnovnih informacija o korisniku te nekretnini.

Poželjno je ispuniti što više informacija o nekretnine jer će tada oglas biti kvalitetniji, zanimljiviji i prikazivat će se u više načina filtriranja. Niste sigurni kako sastaviti jezgrovit opis nekretnine, više saznajte klikom.

Pripazite na kvalitetu fotografija koje ćete učitati u sklopu oglasa. Fotografije su jedan od glavnih kriterija na temelju kojeg će se stvoriti slika o atraktivnosti nekretnine. Mutne ili zrnate fotografije privlače mali broj potencijalnih kupaca. Savjete kako na jednostavan način napraviti kvalitetne fotografije te pripremiti nekretninu za fotografiranje, saznajte klikom.

  1. Korak: OGLAŠAVANJE

Predaja oglasa završava onog trenutka kada ste učitali fotografije i ispunili sve potrebne informacije o nekretnini. Zadnji korak je plaćanje oglasa čime oglas postaje aktivan. Više o uvjetima i cjeniku pogledajte ovdje.

Dodatan bonus koji dobivaju svi korisnici Prvog Kvadrata unutar plaćenog oglasa je i promocija oglasa nekretnine na naslovnoj stranici Prvog Kvadrata i na društvenim mrežama ukoliko je riječ o oglasu s kvalitetnim fotografijama.

Komentiraj (2)

  • TOMISLAV

    POŠTOVANI …SVAKA ČAST …JA MIJENJAM KUĆU U BELIŠČU ZA STANĆIĆ U OSIJEKU……STARIJI PAR MOŽDA TAKVO ŠTO I TREBA….MOŽE I PRIPOMOĆ STARIJO OSOBI ……….

    reply

Komentiraj