Vjerujemo da vam je poznat onaj osjećaj kada uđete u dom i prvo što pomislite je kada će zima? Ne zato jer ne volite ljeto, nego jer je toliko vruće da unosi osjećaj nemira. Bilo da ne posjedujete klimu, ili vam se pokvarila, istražili smo i saznali 5 prirodnih načina kako rashladiti prostoriju.

Jedna strana stručnjaka smatra kako bi generacija milenijalaca, s obzirom na tempo života, trebala živjeti u unajmljenim domovima. No, milijunaš David Bach vjeruje kako je investiranje u kupnju nekretnine početak generiranja bogatstva. U nastavku saznajte kako je investiranje u nekretninu njemu pomoglo da stekne bogatstvo.

Vjerujemo da se svi slažemo kako uređenje doma predstavlja i naš karakter. No, što je s interijerima u kojima dominiraju neutralne boje? Je li istina da je riječ o monotonim, "sigurnim" i generičkim interijerima? Saznajte kako uspješno urediti dom neutralnim bojama, a da se ne doimaju dosadnima.

Dok jedni ne mogu dočekati ljeto i odlazak na more, ostalima je idealan odmor u drvenoj vikendici. Ovaj članak je za sve one čiji se pojam idealnog odmora odnosi na netaknutu prirodu, mir i tišinu.

Ljeto nam je pokucalo na vrata, napokon. Vjerujemo da ste si već isplanirali ljetne godišnje odmore. Oni koji su namjeravali, već su si kupili apartman na Jadranu. Neki planiraju odlaske na daleka putovanja, a svi mi možemo zaviriti u naš top 10 egzotičnih vila s bazenom.

Čini se kako je cca. 70% milenijalaca koji su postali vlasnici doma - požalilo! Saznajte zašto.

Kako bi se olakšalo i ubrzalo stambeno pitanje mladih s uvjetima povoljnijih od tržišnih, osmišljena su dva programa: Program društveno poticane stanogradnje (POS) i subvencioniranje stambenih kredita za mlade.

Prema Eurostatovim podacima i dalje najveći broj nekretnina u privatnom vlasništvu nalazi se u siromašnijim zemljama EU, dok se na zadnjem mjestu nalaze Nijemci.

Imamo osjećaj da je u našoj kulturi duboko ukorijenjeno mišljenje kako je bolje investirati u kupnju nekretnine nego svaki mjesec plaćati troškove najamnine.

U današnje doba veoma su popularne kojekakve DIY (do it yourself) / uradi sam ideje. Mi smo za vas pripremili primjere DIY/ uradi sam uzglavlje kreveta. Bilo da vam je dosadno, tražite novu ideju uređenja doma ili pak novi hobi, na internetu je moguće naći široki spektar proizvoda koje je moguće na jednostavan način, samostalno napraviti.

Posjedujete stan u starogradnji ili neki ne tako stari kojemu bi dobro došlo da udahne dašak novog? 

Iako američko i hrvatsko tržište nekretnina nemaju previše poveznica, statistike ATTOM Data Solutions-a pokazale su da je travanj najbolji mjesec za pokretanje procesa oglašavanja nekretnina pa ukoliko prodajete nekretninu, ne bi bilo naodmet pročitati članak jer je mnogo faktora primjenjivo i na našem tržištu.